Kristoffer Pettersson

Jag tog min psykologexamen 2011 på Stockholms universitet. Tidigare arbetade jag i primärvården och allmänpsykiatrin. Sedan 2014 har jag arbetat i privat verksamhet som psykologkonsult. Idag arbetar jag med psykoterapi, handledning och föreläsningar.
legitimerad psykolog Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

legitimerad psykolog
Mina huvudsakliga intressen som psykolog har kretsat kring tillämpning av psykologisk kunskap.  Jag har fördjupat mig i upplevelsebaserade metoder, till exempel Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Compassion-fokuserad terapi och Affektfokuserad terapi. Jag är medförfattare till två svenska böcker om Affektfokuserad terapi, den senaste heter I befintligt skick och skrevs tillsammans med Katja Bergsten (Natur och Kultur, 2018).
Som handledare har jag stöttat en rad olika arbetsgrupper och verksamheter, jag har bland annat handlett grupper inom socialtjänst, primärvård, beroendevård, psykiatri, stödboenden, boendestöd och familjehem.

Jag är van föreläsare och har hållit föreläsningar om tillämpad psykologi på både grundläggande och avancerad nivå. Mina favoritämnen att föreläsa om är ACT och hur känslor fungerar.
Bokomslag - Affektfokuserad psykodynamisk psykoterapi av Katja Lindert Bergsten, legitimerad psykolog Kristoffer Pettersson Stockholm
Bokomslag - I befintligt skick av Katja Lindert Bergsten och Kristoffer Pettersson legitimerad psykolog psykoterapi Stockholm

Professionella nätverk

Kontakt

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor. Det går bra att mejla, ringa eller använda kontaktformuläret.
Sankt Paulsgatan 11 A, Stockholm
073 - 556 37 48